Sobre miAtentamenteSuya es una marca de bisutería y complementos en papel.

La diversidad y la calidad de los materiales con las que han sido elaboradas cada una de las piezas, unido al proceso de elaboración totalmente artesanal, las convierte en piezas únicas, llenas de encanto y de personalidad que transmiten la pasión y dedicación con las que han sido creadas

Todas las piezas que encontrareis aquí están realizadas con materiales originales y de calidad para hacerlas únicas. Son piezas nacidas de un momento muy especial o de uno de la nada para darle una forma, un color... para hacerlas irrepetibles y muy especiales.

Diseñar suenos me apasiona!!! Si tienes una idea, propuesta, encargo, le daremos forma o si simplemente quieres saludarme, me encantará!!!Hoooola!!

http://vimeo.com/49066254

divendres, 10 de desembre de 2010

Bona sort o mala sort, qui ho sap???

Si no heu llegit aquest llibre, us el recomano! Perquè la vida són canvis constants i les decisions que prenem durant el seu trajecte, encertades o no, ens porten exactament allà on som. Bona sort o mala sort, qui ho sap? perquè  allò que ara ens pot semblar molt mala sort, pot ser el camí que ens conduexi cap a alguna cosa meravellosa. 
Sempre he pensat que tenia grans coses a fer i que el millor encara estava per arribar... i avui això, ja no em sembla tan lluny perquè la meva vida ha donat un gir del tot inesperat en el terreny professional i passats els primers dies de consternació i desorientació per com ha anat tot, ara començo a adornar-me'n de la gran oportunitat que m'està oferint a vida i no penso deixar-la escapar!!! 

Una semana de vacances al sol amb la millor de les companyies, han servit també per asserenar-me i per posar una mica més en ordre tot el meu jo (que ja es a dir, ehhh) i començar a pensar en el que m'agradaria fer de veritat..., i ho miro i realment veig que s'obren moltes portes davant meu. 

Ara és el moment de posar fil a l'agulla i fer un canvi de rumb!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada