Sobre mi



AtentamenteSuya es una marca de bisutería y complementos en papel.

La diversidad y la calidad de los materiales con las que han sido elaboradas cada una de las piezas, unido al proceso de elaboración totalmente artesanal, las convierte en piezas únicas, llenas de encanto y de personalidad que transmiten la pasión y dedicación con las que han sido creadas

Todas las piezas que encontrareis aquí están realizadas con materiales originales y de calidad para hacerlas únicas. Son piezas nacidas de un momento muy especial o de uno de la nada para darle una forma, un color... para hacerlas irrepetibles y muy especiales.

Diseñar suenos me apasiona!!! Si tienes una idea, propuesta, encargo, le daremos forma o si simplemente quieres saludarme, me encantará!!!











Hoooola!!

http://vimeo.com/49066254

dimecres, 5 de gener del 2011

Atte.Suya a Barcelona

Puc dir que em sento feliç!!! Comença un nou any ple de projectes i reptes, tant a nivell professional com a nivell personal!!! 

Últimament no he publicat al blog i no es perquè no tingués cosetes per ensenyar-vos, de fet, he estat treballant molt en la meva última col·lecció "Vive l'Art", de la que ja he ensenyat algunes peces en post anteriors i de la que me'n sento molt orgullosa i satisfeta. 

Aquest matí mentre em prenia el meu te hi pensava i realment en aquest sentit, no se m'acut una millor manera de començar l'any  i es que des d'avui ja podeu trobar part de les meves col·leccions a Barcelona. Complementa és una botiga de dimensions reduides però que combida a entrar-hi. És molt,  molt acollidora i està plena d'encants, tants que es difícil sortir-ne'n sense res ,jaja. M'encanta el seu pati, els colors... La trobareu a Gran de Gràcia, 199. (gairebé davant de Fontana) 



Atte Suya, una mica més a prop, siiiii!!!

3 comentaris:

  1. Q biennnnnnnnn!!!! A ver si busco un poco de tiempo y vamos juntas a ver la colección!!!!

    ResponElimina
  2. fantàstic! Segur que tindràs molt d'èxit perquè tot és preciós!
    Sílvia

    ResponElimina