Sobre mi



AtentamenteSuya es una marca de bisutería y complementos en papel.

La diversidad y la calidad de los materiales con las que han sido elaboradas cada una de las piezas, unido al proceso de elaboración totalmente artesanal, las convierte en piezas únicas, llenas de encanto y de personalidad que transmiten la pasión y dedicación con las que han sido creadas

Todas las piezas que encontrareis aquí están realizadas con materiales originales y de calidad para hacerlas únicas. Son piezas nacidas de un momento muy especial o de uno de la nada para darle una forma, un color... para hacerlas irrepetibles y muy especiales.

Diseñar suenos me apasiona!!! Si tienes una idea, propuesta, encargo, le daremos forma o si simplemente quieres saludarme, me encantará!!!











Hoooola!!

http://vimeo.com/49066254

dimarts, 9 de novembre del 2010

creativa, creativa

Tantes ganes de que arribés Creativa i ja està!!! Quantes coses per aprendre, per veure, per comprar i en aquest últim punt, he hagut de controlar-me molt i molt perquè ho hagués comprat tot... jajjaja. 
Però el tema estrella són els tallers que vaig fer, de "Make& Take" amb l'Ana de Retales de mi Vida i el de "Miratges" amb l'Esther de Scrapagrapats (tots dos per ScrapHouse).
Balanç? Em van encantar els dos, tot i  que per tècnica, estava especialment interessada en el de transferències. Pegues dels tallers? El temps, són tallers molt concentrats i encara vaig lenta..., uumm, en tots dos vaig haver d'emportar-me deures a casa, però estic molt contenta per tot el que he aprés... Ara a em toca buscar temps per poder provar cosetes, perquè jo en vull mésssssssssss!!! 

Tan bon punt tingui les fotos dels treballs acabats us els ensenyo a veure que us a semblen. Una abraçada!!!!! 

2 comentaris:

  1. jejej és dificil no disfrutar a creativa!!!! facis o no tallers...és emocionant...i una llàstima que no ens coneguem en persona, perquè segur que ens vam creuar, i a més, vaig estar una estona mirant el taller de la Esther i tu allà assentada!!! ajajaja la pròxima serà!!
    Petons

    ResponElimina
  2. Quina pena que no vàrem coincidir!
    Salutacions. Sílvia

    ResponElimina